Produkty pro sterkovací prostředky do pračky (5)

Mouka na croissanty

Mouka na croissanty

W: 320 - 330. Patentní mouka získaná z vybraných italských, evropských a severoamerických pšenic. Vhodná pro výrobu těst, která vyžadují laminaci, skládání a válení. Ideální pro získání vrstevnatých, křehkých a objemných produktů. Doporučuje se pro briošky a croissanty.
INTERDENATLE VLÁKNO - 30MT - KUKUŘIČNÝ ŠKROB

INTERDENATLE VLÁKNO - 30MT - KUKUŘIČNÝ ŠKROB

Biodegradabilní mezizubní nit s 100% kompostovatelnou bambusovou podporou, cívka z kukuřičného škrobu ochucená mátou. Toto balení obsahuje přírodní bambusovou nádobu s cívkou o délce 30 m z kukuřičného škrobu, ochucenou esenciálními oleji z máty pro pocit svěžesti.
Organické Cizrny - Naše cizrna jsou luštěniny bohaté na škrob, vlákninu a bílkoviny.

Organické Cizrny - Naše cizrna jsou luštěniny bohaté na škrob, vlákninu a bílkoviny.

V kombinaci s celozrnnými produkty jsou skvělé pro dosažení špičkové výživy. Nepodceňujte obsah lecitinu, známého pro prevenci vysokého cholesterolu.
VOMM INOVATIVNÍ TENKOVRSTVÉ TEPLOTNÍ ÚPRAVY - PRO OBILOVINY, LUŠTĚNINY, ŠKROBY A JEJICH DERIVÁTY

VOMM INOVATIVNÍ TENKOVRSTVÉ TEPLOTNÍ ÚPRAVY - PRO OBILOVINY, LUŠTĚNINY, ŠKROBY A JEJICH DERIVÁTY

Tepelné a hydrotermální úpravy se v potravinářském průmyslu používají k rozvoji různých vlastností potravin pro specifické aplikace. Tyto úpravy mění vlastnosti obilných mouk, klíčků, otrub, škrobů, vláken, luštěnin a jejich derivátů. Všechny tepelně zpracované úpravy VOMM v potravinářském sektoru jsou zcela přírodní, bez chemických přísad. Používají se k výrobě produktů s označením „CLEAN LABEL“. Pilotní zařízení je k dispozici v oddělení výzkumu a vývoje VOMM v Rozzanu.
Rýže Carnaroli Classico

Rýže Carnaroli Classico

Rýže Carnaroli je velmi kvalitní odrůda super jemné rýže. Zrno je velké a dlouhé přibližně 7 mm, má protáhlý tvar a modrošedou barvu s malou bílou perlou uprostřed. Chuť je výrazná, mírně nasládlá, zrno je pevné a elastické i po uvaření. Byla získána v roce 1945 křížením odrůd Vialone (s vysokým obsahem amylózy, která zajišťuje pevnost při vaření) a Lencino (dlouhá, velká a velmi perlová rýže). Mnozí gurmáni ji považují za královnu kuchyně. Její pověst vychází z výjimečné kompaktnosti velkých a protáhlých zrn s malou střední částí, vysokého obsahu amylózy blížícího se 24 % z celkového škrobu, a vynikající rovnováhy mezi dobrou schopností absorbovat tekutiny a nízkou ztrátou škrobu. Je ideální pro risotta, zapečené pokrmy a rýži na omáčce. Nevaří se do měkka a zrno se nerozpadá. Díky těmto vlastnostem je preferována v přípravě haute cuisine.